eGate-Deep -mittalaite markkinoille kesällä 2020

eGate-palvelun kehittäminen on jatkuvaa. Softaan tehtävien panostusten lisäksi tuomme jatkuvasti uusia mittalaitteita osaksi eGatea. Mittalaitteidemme kehityksestä ja valmistamisesta vastaa kotimainen Nokeval Oy.

Lue lisää
eGate mukana Tampereen Kauppakamarilehdessä 13.5.2020

eGate-palveluesittely Kauppakamarilehdessä. Juttu on luettavissa näköislehdestä: nakoislehdet.jj-net.fi/TKKL_3_2020_nakoislehti/#/article/11/page/1

Lue lisää
Cramon toimittama älykäs eGate-mittausjärjestelmä tukee vastuullista rakentamista – olosuhdepalvelu ottaa haltuun työmaan kosteuden, lämmön ja pölyn

Vastuullisen rakentamisen perustana on moniulotteinen suunnittelu, jossa olosuhdehallinta on keskeinen osa turvallisuutta ja luotettavuutta. Cramon olosuhdepalvelujen langattomassa eGate-mittauksessa otetaan haltuun kosteuden ja lämpötilan lisäksi uuden kvartsipölyasetuksen vaatimukset.

Lue lisää
eGate – Evianet integraatio

eGate Smart Building Innovation Oy ja Evianet Solutions Oy ovat sopineet eGate olosuhdedatan integroimisesta osaksi Evianet järjestelmää. Näin ollen myös Evianetin käyttäjät hyötyvät jatkossa eGaten laadukkaasta olosuhdedatasta.

Lue lisää
eGate-Congrid integraation tilanne 1.2.2020

Kerroimme vuonna 2019, että eGaten olosuhdedata saadaan osaksi Congridia. Integraatioprojektin aikataulu on tarkentunut: Congridin käyttäjät pääsevät hyödyntämään eGaten ominaisuuksia 5–6/2020. Tiedotamme projektin etenemisestä eGaten web-sivuilla sekä LinkedIn sivuillamme.

Lue lisää
eGate mukana Sosiaali- ja Kuntatalous lehden helmikuun numerossa

Sosiaali- ja Kuntatalouslehti teki artikkelin eGatesta “Parempaa rakentamisen laadun ja elinkaaren valvontaa”. Artikkeli on luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.yritma.fi tai suoraan klikkaamalla alla olevan lehden kuvaa

Lue lisää
Uusi EU-Direktiivi velvoittaa mittaamaan syöpävaarallisia tekijöitä

Uudessa 1.1.2020 alkaen asteittain voimaan astuvassa EU-Direktiivissä tulee pakolliseksi muun muassa pölyjen ja VOC-päästöjen sekä muiden syöpävaarallisten aineiden ja päästöjen mittaaminen ja raportointi rakennustyömailla.

Lue lisää
eGate 2.0: Tilannekatsaus 17.12.2019

eGate Smart Building Innovation Oy investoi voimakkaasti eGate palvelun kehittämiseen. Olemme viimeisen kahden vuoden ajan keränneet asiakkailtamme palautetta siitä millainen eGate palvelun tulisi olla jotta se palvelisi eri käyttäjäryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
eGate Smart Building Innovation Oy Sisäilmayhdistyksen kannattajajäseneksi 1.1.2020 alkaen

eGate Smart Building Innovation Oy tuottaa ja kehittää IoT-olosuhdevalvontapalvelua, jossa olosuhteita valvotaan rakenteista ja ilmasta rakennuksen koko elinkaaren ajan. Kerättyä dataa analysoidaan prosessien kehittämiseksi sekä laadun parantamiseksi.

Lue lisää
Joululahjoitus lasten sisätautiosastolle LASIlle

eGate Smart Building Innovation on lahjoittanut useana vuotena peräkkäin leluja Taysin lastenosasto L01:lle. Tänä syksynä isoin muutos on se, että osasto muutti uusiin tiloihin Lasten ja nuorten sairaalaan ja samalla osaston nimi muuttui.

Lue lisää