eGate – Evianet integraatio

eGate Smart Building Innovation Oy ja Evianet Solutions Oy ovat sopineet eGate olosuhdedatan integroimisesta osaksi Evianet järjestelmää. Näin ollen myös Evianetin käyttäjät hyötyvät jatkossa eGaten laadukkaasta olosuhdedatasta.

Lue lisää
eGate-Congrid integraation tilanne 1.2.2020

Kerroimme vuonna 2019, että eGaten olosuhdedata saadaan osaksi Congridia. Integraatioprojektin aikataulu on tarkentunut: Congridin käyttäjät pääsevät hyödyntämään eGaten ominaisuuksia 5–6/2020. Tiedotamme projektin etenemisestä eGaten web-sivuilla sekä LinkedIn sivuillamme.

Lue lisää
eGate mukana Sosiaali- ja Kuntatalous lehden helmikuun numerossa

Sosiaali- ja Kuntatalouslehti teki artikkelin eGatesta “Parempaa rakentamisen laadun ja elinkaaren valvontaa”. Artikkeli on luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.yritma.fi tai suoraan klikkaamalla alla olevan lehden kuvaa

Lue lisää
Uusi EU-Direktiivi velvoittaa mittaamaan syöpävaarallisia tekijöitä

Uudessa 1.1.2020 alkaen asteittain voimaan astuvassa EU-Direktiivissä tulee pakolliseksi muun muassa pölyjen ja VOC-päästöjen sekä muiden syöpävaarallisten aineiden ja päästöjen mittaaminen ja raportointi rakennustyömailla.

Lue lisää
eGate 2.0: Tilannekatsaus 17.12.2019

eGate Smart Building Innovation Oy investoi voimakkaasti eGate palvelun kehittämiseen. Olemme viimeisen kahden vuoden ajan keränneet asiakkailtamme palautetta siitä millainen eGate palvelun tulisi olla jotta se palvelisi eri käyttäjäryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
eGate Smart Building Innovation Oy Sisäilmayhdistyksen kannattajajäseneksi 1.1.2020 alkaen

eGate Smart Building Innovation Oy tuottaa ja kehittää IoT-olosuhdevalvontapalvelua, jossa olosuhteita valvotaan rakenteista ja ilmasta rakennuksen koko elinkaaren ajan. Kerättyä dataa analysoidaan prosessien kehittämiseksi sekä laadun parantamiseksi.

Lue lisää
Joululahjoitus lasten sisätautiosastolle LASIlle

eGate Smart Building Innovation on lahjoittanut useana vuotena peräkkäin leluja Taysin lastenosasto L01:lle. Tänä syksynä isoin muutos on se, että osasto muutti uusiin tiloihin Lasten ja nuorten sairaalaan ja samalla osaston nimi muuttui.

Lue lisää
eGate and Platform of Trust enter into partnership

Measuring the conditions for the length of the building´s life cycle makes it possible to improve the quality of the construction and to ensure proper conditions for buildings users. The…

Lue lisää
HEAL and eGate to collaborate on material and structure monitoring

HEAL, an open business platform co-created by Stora Enso and Trä Group, announces a technology partnership with eGate Smart Building Innovation.

Lue lisää
eGate mahdollistaa myös teollisuuden tuotantotilojen reaaliaikaisen olosuhdevalvonnan
Lue lisää