eGate varmistaa kuivat betonirakenteet ja raportoi ne reaaliajassa!

Miltä kuulostaisi palvelu, jossa betonin kuivumista voisi seurata tarkasti, reaaliajassa – omasta kännykästä? Kyseessä on eGate smart building innovation, uuden¬lainen langaton järjestelmä, joka tehostaa ja tarkentaa betonin kosteuden ja lämpötilan mittausta ja tulosten dokumentointia raken¬nustyömailla.

Lue lisää
eGate yhteistyöhön Congrid Oy:n kanssa
Lue lisää
Sairaala laajenee – langaton eGate mittaa kosteutta työmaalla reaaliajassa

Cramo suunnittelemat kosteus- ja lämpötilamittaukset pitävät olosuhteet optimaalisina Skanskan sairaalatyömaalla Kotkassa.

Lue lisää
YIT Rakennus ja Cramo yhteistyössä olosuhteita hallitsemaan

Cramo toteuttaa Mankolassa YIT Rakennukselle Kuivaketju10 -kokonaisratkaisun, jotta Terve Talo-kriteereihin päästään. Ratkaisu sisältää paketin olosuhdehallinnan palveluita, mm. sääsuojaukset ja kosteuden seurantaa.

Lue lisää
eGate tuo olosuhdevalvontatiedot iDiD-infonäytöille

eGate ja iDiD ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla työmaiden ja rakennusten olosuhdetiedot saadaan julkaistua infonäytöille. Helposti käyttöönotettava järjestelmäintegraatio tehostaa sisäilman laadun tarkkailua ja mahdollisiin ongelmiin puuttumista.

Lue lisää
eGaten raportointi-ominaisuudet laajentuvat: eGate 2.0

Marraskuun aikana saamme valmiiksi laajennetun Raportointi-ominaisuuden eGate Smart Building Innovation -järjestelmään. Jatkossa eGate raportointi mahdollistaa muun muassa:

Lue lisää
eGate Smart Building Innovation Oy rekisteriin 4.12.2018 alkaen

eGate-palvelua on rakennettu vuodesta 2015 muun muassa Business Finland -hankkeena. Projekti on ollut osa H&H Puhtaudenhallinta Länsi-Suomi Oy:n toimintaa.

Lue lisää
eGate asennettiin testiin Koulutuskeskus Valoon Ylöjärvelle

Tänään on ollut historiallinen päivä palvelun osalta sillä mukana ovat nyt RHT:n lisäksi myös CO2- sekä TVOC-mittaukset. Tarkoituksena on varmistaa se, että oppilaiden ja henkilökunnan olosuhteet säilyvät laadukkaina kaikissa tilanteissa. Myös oppilaat pääsevät seuraamaan mittausdataa.

Lue lisää
eGate olosuhdevalvonta mukana SRV:n Keski-Suomen Sairaala Nova -projektissa

SRV on ottanut käyttöön eGate Smart Building Innovation -palvelun Keski-Suomen Sairaala Nova -projektissa. Tarkoituksena on mitata rakennusvaiheen aikana rakennuksen ilman suhteellista kosteutta ja lämpötilaa työmaan eri lohkoilla.

Lue lisää
eGate mukana OYS-TTR projektissa

eGate osallistuu OYS-TTR projek­tiin kuulu­vaan RAKLIn kehitys­klinik­kaan, jossa hae­taan ratkai­suja turval­lisen ja terveel­lisen rakenta­misen palvelu­kokonai­suuteen Pohjois-Pohjan­maan sairaan­hoito­piirin sairaaloissa.

Lue lisää